MENÚ COLLES · 35 €

ENTRANTS PICA-PICA
AMANIDA AMB FORMATGE DE CABRA GRATINAT
PATÉ FET NOSTRE AMB COCA TORRADA
CROQUETES DE LA CASA
CALAMARS A LA ROMANA FETS NOSTRES
GAMBES A LA PLANXA AMB ALL I JULIVERT
CARGOLS A LA LLAUNA – LA BARCA –
 
SEGONS A TRIAR
 
CALAMARSETS A LA PLANXA AMB ALL I JULIVERT
BACALLÀ A LA LLAUNA O FREGIT AMB ALL I JULIVERT
BACALLÀ AMB SAMFAINA
ARRÒS NEGRE O CASSOLA O AMB VERDURES
SECRET DE PORC A LA BRASA
PEUS DE PORC A LA BRASA GRATINATS AMB ALLIOLI
“VACÍO” DE VEDELLA FET AL BUIT I PASSAT PER BRASA
 
 
POSTRES I CAFÈ
 

VÍNEGRE CAN PAGÈS DE CAPMANY (D.O. EMPORDÀ)

VÍ BLANC SANTA ÀGATA CAPMANY(D.O.EMPORDÀ)

 

PREU PER PERSONA : 35 € (10% IVA INCLÒS)

NOTA: ELS MENÚS S’HAN D’ENCARREGAR QUAN ES RESERVA LA TAULA

MENÚ COLLES · 38,50 €

ENTRANTS DE PICA – PICA
AMANIDA AMB FORMATGE DE CABRA GRATINAT
PATÉ FET NOSTRE AMB COCA TORRADA
COCA TORRADA AMB ESCALIVADA I ANXOVES
CROQUETES CASOLANES
CALAMARS A LA ROMANA FETS NOSTRES
CARGOLS A LA LLAUNA  – LA BARCA –
GAMBES A LA PLANXA AMB ALL I JULIVERT
 
SEGONS A TRIAR
CALAMARSETS A LA PLANXA AMB ALL I JULIVERT
ARRÒS NEGRE O CASSOLA O AMB VERDURES
BACALLÀ LA BARCA
BACALLÀ AL FORN AMB VERDURES
BACALLÀ AMB CREMA DE CEPS
MAGRET D’ÀNEC A LA BRASA( SALSA DE GERDS O PEDRO XIMÉNEZ)
ENTRECOT DE VEDELLA A LA BRASA (ROQUEFORT O PEBRE VERD)
CONILLET A LA BRASA AMB ALLIOLI
 
 
POSTRES I CAFÈ
 

VÍ NEGRE CAN PAGÈS DE CAPMAY   (D.O. EMPORDÀ)

VÍ BLANC SANTA AGATA (D.O .EMPORDÀ)

 
PREU PER PERSONA :  38,50€ ( 10%IVA INCLÒS)
Descarregar PDFimage_printImprimir