ENTRANTS DE PICA – PICA |
AMANIDA AMB SALMÓ FUMAT,FORMATGE FRESC I NOUS |
PATÉ FET NOSTRE AMB COCA TORRADA |
COCA TORRADA AMB ESCALIVADA I ANXOVES |
CROQUETES CASOLANES |
CALAMARS A LA ROMANA FETS NOSTRES |
CARGOLS A LA LLAUNA – LA BARCA – |
GAMBES A LA PLANXA AMB ALL I JULIVERT |
|
SEGONS A TRIAR |
CALAMARSETS A LA PLANXA AMB ALL I JULIVERT |
ARRÒS NEGRE O CASSOLA O AMB VERDURES |
BACALLÀ LA BARCA |
BACALLÀ AL FORN AMB VERDURES |
BACALLÀ AMB CREMA DE CEPS |
MAGRET D’ÀNEC A LA BRASA( SALSA DE GERDS O PEDRO XIMÉNEZ) |
ENTRECOT DE VEDELLA A LA BRASA (ROQUEFORT O PEBRE VERD) |
CONILLET A LA BRASA AMB ALLIOLI |
|
|
POSTRES I CAFÈ |
|
VÍ XERRAMECA NEGRE (D.O. EMPORDÀ) VÍ BLANC SANTA AGATA (D.O .EMPORDÀ) |
|
PREU PER PERSONA : 37,50€ ( 10%IVA INCLÒS) |