MENÚ COLLES

MENÚ COLLES · 26,75€

ENTRANTS DE PICA-PICA

AMANIDA DE L’HORT
PATÈ CASOLÀ
SAFATES D’EMBOTITS
CROQUETES DE LA CASA
CALAMARS A LA ROMANA
CARGOLS A LA LLAUNA

SEGON PLAT A TRIAR

CALAMARSETS I SÉPIA A LA PLANXA
BACALLÀ FREGIT AMB ALL I JULIVERT
BACALLÀ A LA LLAUNA
BACALLÀ AMB SAMFAINA

FILET DE PORC (PEBRE VERD,ROQUEFORT O PEDRO XIMÉNEZ)
BOTIFARRA A LA BRASA AMB SEQUES
VACÍO DE VEDELLA AMB GUARNICIÓ
CONILLET A LA BRASA AMB ALLIOLI
SECRET AMB CEBETES DOLCES
GRAELLADA DE CARN ( 2 PERSONES)
PEUS DE PORC A LA BRASA GRATINATS AMB ALLIOLI

ARRÒS  ( NEGRE, CASSOLA Ó AMB VERDURES )

POSTRES

XERRAMECA NEGRE I BLANC (D.O. EMPORDÀ)
CAFÈS

PVP:  26,75 €  ( 10% IVA INCLÒS )

MENÚ COLLES · 32,75€

ENTRANTS DE PICA-PICA

AMANIDA DE L’HORT
PATÈ DE LA CASA
SAFATES D’EMBOTITS
ESPÀRRECS VERDS
CROQUETES CASOLANES
CARGOLS A LA LLAUNA AMB TOMATA
CALAMARS A LA ROMANA
GAMBES

SEGON PLAT A TRIAR

CALAMARSETS I SÉPIA A LA PLANXA AMB ALL I JULIVERT
BACALLÀ ( LLAUNA, SAMFAINA Ó FREGIT AMB ALL I JULIVERT )
BACALLÀ “LA BARCA”
BACALLÀ AL FORN AMB PATATA, CEBA I TOMATA
BACALLÀ A LA CREMA DE CEPS

ENTRECOT DE VEDELLA A LA BRASA
XAI A LA BRASA
MAGRET D’ÀNEC ( BRASA, SALSA DE GERDS Ó REDUCCIÓ PEDRO XIMÉNEZ )
CONILLET A LA BRASA AMB ALLIOLI
VACÍO DE VEDELLA AMB GUARNICIÓ
PEUS DE PORC A LA BRASA GRATINATS AMB ALLIOLI
ESPATLLA DE XAI AL FORN

ARRÒS ( NEGRE, CASSOLA Ó AMB VERDURES )

POSTRES 


VÍ JARDINS NEGRE, ROSAT O BLANC DE PERELADA
(D.O. CATALUNYA)

CAFÈS

PVP: 32,75€ (10% IVA INCLÒS) 

[print-me]Imprimir