MENÚ COLLES · 28 €

ENTRANTS PICA-PICA
AMANIDA TÈBIA AMB FORMATGE DE CABRA
PATÉ FET NOSTRE AMB COCA TORRADA
CROQUETES DE LA CASA
CALAMARS A LA ROMANA FETS NOSTRES
GAMBES A LA PLANXA AMB ALL I JULIVERT
CARGOLS A LA LLAUNA – LA BARCA –
 
SEGONS A TRIAR
 
CALAMARSETS A LA PLANXA AMB ALL I JULIVERT
BACALLÀ A LA LLAUNA O FREGIT AMB ALL I JULIVERT
BACALLÀ AMB SAMFAINA
ARRÒS NEGRE O CASSOLA O AMB VERDURES
SECRET DE PORC A LA BRASA
PEUS DE PORC A LA BRASA GRATINATS AMB ALLIOLI
“VACÍO” DE VEDELLA FET AL VUIT I PASSAT PER BRASA
 
 
POSTRES I CAFÈ
 
VÍ XERRAMECA NEGRE I BLANC (D.O. EMPORDÀ)
 
PREU PER PERSONA : 28 € (10% IVA INCLÒS)

MENÚ COLLES · 34 €

ENTRANTS DE PICA – PICA
AMANIDA TÈBIA AMB FORMATGE DE CABRA
PATÉ FET NOSTRE AMB COCA TORRADA
COCA TORRADA AMB ESCALIVADA I ANXOVES
CROQUETES CASOLANES
CALAMARS A LA ROMANA FETS NOSTRES
CARGOLS A LA LLAUNA  – LA BARCA –
GAMBES A LA PLANXA AMB ALL I JULIVERT
 
SEGONS A TRIAR
CALAMARSETS A LA PLANXA AMB ALL I JULIVERT
ARRÒS NEGRE O CASSOLA O AMB VERDURES
BACALLÀ LA BARCA
BACALLÀ AL FORN AMB VERDURES
BACALLÀ AMB CREMA DE CEPS
MAGRET D’ÀNEC A LA BRASA( SALSA DE GERDS O PEDRO XIMÉNEZ)
ENTRECOT DE VEDELLA A LA BRASA (ROQUEFORT O PEBRE VERD)
CONILLET A LA BRASA AMB ALLIOLI
 
 
POSTRES I CAFÈ
 
VÍ XERRAMECA NEGRE I BLANC (D.O. EMPORDÀ)
 
PREU PER PERSONA :  34€ ( 10%IVA INCLÒS)

Imprimir