MENÚ COLLES
MENÚ COLLES · 34 €
ENTRANTS PICA-PICA |
AMANIDA AMB FORMATGE DE CABRA GRATINAT |
PATÉ FET NOSTRE AMB COCA TORRADA |
CROQUETES DE LA CASA |
CALAMARS A LA ROMANA FETS NOSTRES |
GAMBES A LA PLANXA AMB ALL I JULIVERT |
CARGOLS A LA LLAUNA – LA BARCA – |
SEGONS A TRIAR |
CALAMARSETS A LA PLANXA AMB ALL I JULIVERT |
BACALLÀ A LA LLAUNA O FREGIT AMB ALL I JULIVERT |
BACALLÀ AMB SAMFAINA |
ARRÒS NEGRE O CASSOLA O AMB VERDURES |
SECRET DE PORC A LA BRASA |
PEUS DE PORC A LA BRASA GRATINATS AMB ALLIOLI |
“VACÍO” DE VEDELLA FET AL BUIT I PASSAT PER BRASA |
POSTRES I CAFÈ |
VÍNEGRE CAN PAGÈS DE CAPMANY (D.O. EMPORDÀ) VÍ BLANC SANTA ÀGATA CAPMANY(D.O.EMPORDÀ) |
PREU PER PERSONA : 34 € (10% IVA INCLÒS) NOTA: ELS MENÚS S’HAN D’ENCARREGAR QUAN ES RESERVA LA TAULA |
MENÚ COLLES · 37,50 €
ENTRANTS DE PICA – PICA |
AMANIDA AMB FORMATGE DE CABRA GRATINAT |
PATÉ FET NOSTRE AMB COCA TORRADA |
COCA TORRADA AMB ESCALIVADA I ANXOVES |
CROQUETES CASOLANES |
CALAMARS A LA ROMANA FETS NOSTRES |
CARGOLS A LA LLAUNA – LA BARCA – |
GAMBES A LA PLANXA AMB ALL I JULIVERT |
SEGONS A TRIAR |
CALAMARSETS A LA PLANXA AMB ALL I JULIVERT |
ARRÒS NEGRE O CASSOLA O AMB VERDURES |
BACALLÀ LA BARCA |
BACALLÀ AL FORN AMB VERDURES |
BACALLÀ AMB CREMA DE CEPS |
MAGRET D’ÀNEC A LA BRASA( SALSA DE GERDS O PEDRO XIMÉNEZ) |
ENTRECOT DE VEDELLA A LA BRASA (ROQUEFORT O PEBRE VERD) |
CONILLET A LA BRASA AMB ALLIOLI |
POSTRES I CAFÈ |
VÍ XERRAMECA NEGRE (D.O. EMPORDÀ) VÍ BLANC SANTA AGATA (D.O .EMPORDÀ) |
PREU PER PERSONA : 37,50€ ( 10%IVA INCLÒS) |