MENÚ CALÇOTS

MENÚ CALÇOTS · 28€

ENTRANT

CALÇOTS ACOMPANYATS AMB SALSA ROMESCO

SEGON PLAT A TRIAR 

CALAMARSETS I SÉPIA A LA PLANXA
BACALLÀ FREGIT AMB ALL I JULIVERT
BACALLÀ A LA LLAUNA
BACALLÀ AMB SAMFAINA

FILET DE PORC (PEBRE VERD, ROQUEFORT O PEDRO XIMÉNEZ)
BOTIFARRA A LA BRASA AMB SEQUES
VACÍO DE VEDELLA AMB GUARNICIÓ
CONILLET A LA BRASA AMB ALIOLI
SECRET AMB CEBETES DOLCES
GRAELLADA DE CARN ( 2 PERSONES)
PEUS DE PORC A LA BRASA GRATINATS AMB ALLIOLI

ARRÒS  ( NEGRE, CASSOLA Ó AMB VERDURES )

POSTRES
XERRAMECA NEGRE I BLANC (D.O. EMPORDÀ)

 CAFÈS
 

PVP:  28€  ( 10% IVA INCLÒS )

MENÚ CALÇOTS · 34€

ENTRANTS

CALÇOTS ACOMPANYATS AMB SALSA ROMESCO

SEGON PLAT A TRIAR 

BACALLÀ “LA BARCA”
BACALLÀ AL ROQUEFORT
BACALLÀ AL FORN AMB PATATA, CEBA I TOMATA
BACALLÀ A LA CREMA DE CEPS

ENTRECOT DE VEDELLA A LA BRASA
ENTRECOT DE VEDELLA AL ROQUEFORT O PEBRE VERD

MAGRET D’ÀNEC: BRASA, SALSA DE GERDS Ó REDUCCIÓ PEDRO XIMÉNEZ
ESPATLLA DE XAI AL FORN AMB LA SEVA BRESA

 CARTA DE POSTRES

VÍ JARDINS NEGRE, ROSAT O BLANC DE PERELADA
(D.O. CATALUNYA)

CAFÈS
 

PVP:  34 €  ( 10% IVA INCLÒS )

[print-me]Imprimir